De effecten

“Ik heb ware transformaties gezien de afgelopen 5 jaar” – Judith Webber

Er is écht een hele heldere VOOR en NA te zien als je een ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ teamsessie hebt gedaan met elkaar. Je valt niet gemakkelijk terug in oud gedrag, omdat je écht met elkaar iets hebt gedeeld, je hebt hernieuwd kennisgemaakt en je hebt samen een ander vocabulaire gekregen, waar je elkaar scherp op kunt houden!

Een greep uit de resultaten van eerdere teamsessies en trajecten:

 • mensen bloeien volkomen op als ze mogen stoppen met waar ze niet goed in zijn
 • mensen zijn pro-actiever en meer betrokken, omdat ze zich meer gezien en meer gewaardeerd voelen
 • het vertrouwen in het team krijgt een mega-boost, erg fijn na roerige tijden
 • de samenwerking wordt zoveel leuker & hechter
 • er ontstaat zoveel meer begrip voor elkaar, daar waar eerst makkelijk irritatie ontstond
 • mensen praten met elkaar in plaats van over elkaar
 • mensen ontwikkelen zich makkelijker, omdat ze meer energie uit hun werk halen
 • de onderlinge werksfeer verbetert aanzienlijk
 • het ziekteverzuim daalt drastisch, omdat de stress daalt
 • mensen die niet meer bij je bedrijf passen, gaan vanzelf weg, zonder gedoe
 • nieuwe mensen aantrekken wordt makkelijker, er worden geen schapen met 5 poten meer gezocht, maar mensen die passen bij jouw organisatie, jouw team
 • klanten worden met plezier te woord gestaan, omdat medewerkers met plezier werken
 • en hierdoor worden de financiële resultaten beter!

Dit zeiden organisaties die met deze methodiek gewerkt hebben:

“In mijn team lagen een aantal zaken waarvan het nodig was om ze naar elkaar uit te spreken. Na een goeie voorbespreking met Judith besloten wij om een teamsessie‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ te doen met een positieve insteek. Dit bracht een heel positieve sfeer in het team en er ontstond veel begrip naar elkaar. De teamsessie was daarom voor ons zeer geslaagd en een goed begin naar de nieuwe werkverdeling. Ook nu – maanden later – is de sfeer echt anders naar elkaar toe. Ik ben dik tevreden!”
Huub Vaessen – Opleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

“Toen Judith ons vroeg ‘waarom doe je wat je doet’ en we daar met het team bij stil stonden, gingen er deurtjes open die eerder gesloten bleven. Ook bij mijzelf. Inzichten waar ik vandaag nog steeds wat aan heb!!”
Huub van Zwieten – veelgevraagd spreker en eigenaar TalentFirst

“Met deze visie en methode maakt Judith en haar team trainers zowel werkgevers als werknemers bewust dat je alleen succesvol en waardevol voor elkaar bent als je 100% jezelf kunt zijn. Met elkaar passen, meten en (h)erkennen, dat is de kracht van de puzzel!”
Onica van Heusden – eigenaar FFector arbodienst

“Ik heb Judith meerdere keren ingehuurd voor een (team)sessie, eerst met m’n toenmalige compagnon en later met m’n medewerkers. Elke sessie heeft enorm verhelderend gewerkt voor mij, ik kon erna veel makkelijker keuzes maken in m’n bedrijven. Om te stoppen met een samenwerking en juist door te gaan met m’n andere bedrijf. En om de juiste medewerkers aan te nemen, die echt passen!”
Mark van Kan – eigenaar Bouwkundig BEHEER

“Ik heb goed ontdekt wat mijn talenten zijn en ook wat mijn non-talenten zijn. Daar heb ik absoluut iemand bij nodig gehad. En leuk ook om te horen wat anderen als natuurlijk talent in mij zagen, heel verrassend!”
Annemarie Rijkse – vrijgevestigd kunstenares

“Judith raakt met deze zienswijze de kern van de beweging waar ondernemingen in mee zullen ‘moeten’. Het nieuwe organiseren pur sang. Deze visie en haar praktische methode betekent een revolutie in werken!”
Roel vd Beek – Sr. Projectmanager Kamer van Koophandel

“In mijn team lagen een aantal zaken waarvan het nodig was om ze naar elkaar uit te spreken. Na een goeie voorbespreking met Judith besloten wij om een teamsessie te doen met een positieve insteek (‘Van hokjes naar puzzelstukjes’). Dit bracht een heel positieve sfeer in het team en er ontstond veel begrip naar elkaar. De teamsessie was daarom voor ons zeer geslaagd en een goed begin naar de nieuwe werkverdeling. Ook nu – maanden later – is de sfeer echt anders naar elkaar toe. Ik ben dik tevreden!”
Huub Vaessen – Opleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

“Als je visueel ingesteld bent -zoals ik- is het een verademing om ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ te ZIEN, te ERVAREN en te laten BINNENKOMEN. Voor mij viel direct het kwartje toen ik mijn gedachten liet gaan over mijn eigen werkzaamheden, mijn talenten en het soms NIET benutten daarvan, maar vooral ook de ‘gevechten’ met mijn ‘NON-talenten’, terwijl er iemand naast mij zit die deze zaken met liefde van mij overneemt. Hoe gemakkelijk kan het leven zijn…. ik wist het natuurlijk allemaal al wel, ik moest het alleen weer even ZIEN 😊. Dank je wel daarvoor Judith!”
Anita Walraven – PR & Communicatie Stadhouders Hoveniers

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!