Dit zijn wij!

Wij zijn experts in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, wij zijn echte verbinders. Zodat JA zeggen JA doen wordt!

Ons team van gecertificeerde trainers:

Judith-150x150Judith Webber
Spreker/trainer/coach, initiator en auteur JA zeggen JA doen
Ik breng graag beweging van binnenuit en een ‘het kan wél’ mindset met mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Iedereen wil van waarde zijn!

 

 

Hilko de BoerHilko de Boer
Spreker en auteur JA zeggen JA doen
Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om.

 

 

Jiska-van-Leeuwen-150x150Jiska van Leeuwen
Trainer/coach
Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing.

 

 

Maroesja-Teijgeler-150x150Maroesja Teijgeler
Trainer/coach
Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten leven en werken.

 

 

Suus-Reep-1-150x150Suus Reep
Trainer/coach
Als ex P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen

Wil je samen met ons op avontuur, neem dan nu contact met ons op!